Trucul banal cu care şoferii români scapă de amenzi. Este ilegal: „Riscă dosar penal”

Sancţiunile financiare aplicate conducătorilor auto au crescut, dar aceştia au găsit o modalitate de a le evita. Concret, şoferii îşi modifică literele de pe plăcuţele de înmatriculare folosind bucăţi de bandă de izolat. Mai mult, aceştia se filmează când modifică litera F în litera E sau C în O şi urcă clipurile pe TikTok.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Sancţiunile financiare aplicate conducătorilor auto au crescut, dar aceştia au găsit o modalitate de a le evita. Concret, şoferii îşi modifică literele de pe plăcuţele de înmatriculare folosind bucăţi de bandă de izolat. Mai mult, aceştia se filmează când modifică litera F în litera E sau C în O şi urcă clipurile pe TikTok. Prin această metodă, şoferii scapă de amenzile de viteză sau rovinietă, însă consecinţele pot fi mult mai grave dacă sunt prinşi! De altfel, mulţi internauţi nu înţeleg motivul pentru care un şofer ar recurge la o astfel de metodă, având în vedere că cel care apelează la ea riscă să se aleagă cu dosar penal, anunţă Antena 3.

Poliţiştii au reacţionat şi ei după ce au văzut imaginile şi spun că şoferii care s-au filmat şi apoi au urcat clipurile video pe TikTok nu pot fi anchetaţi, având în vedere că maşinile stau pe loc. Aceştia avertizează însă este o idee proastă pentru a scăpa de amenzi, având în vedere că, în cazul în care sunt prinşi, şoferii se vor alege cu dosar penal pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.