Trucul care ține muștele la distanță. Se prepară ușor și te scapă imediat de ele din casă

În sezonul cald, muștele sunt o bătaie de cap pentru cei mai mulți români. Apar peste tot prin casă, prin grădină și creează disconfort și igienă precară. Se scapă foarte greu de ele, dar există, totuși, un ingredient banal care vă poate fi de ajutor.

Trucul care ține muștele la distanță. Se prepară ușor și te scapă imediat de ele din casă
Probabil că ați încercat deja să apelați la tot felul de insecticide și soluții toxice, dar care nu au dat rezultate prea bune. Puteți apela, în schimb, la produse naturale, care nu sunt toxice și care vă pot scăpa de aceste insecte chiar mai ușor.

Mierea este ingredientul care le place la nebunie muștelor, dar care, în același timp, ce poate îndepărta. Folosiți mierea ca o capcană din care nu vor mai putea ieși. Tot ce trebuie să faceți este să tăiați o sticlă de 500ml pe jumătate, iar partea superioară să introduceți în cealaltă, cu vârful în jos. Asigurați-vă că stau fix și nu sunt spații libere. Puneți acolo miere, un sfert de cană de apă și zahăr. Soluția va atrage muștele, însă nu le va mai lăsa să iasă. Puteți pune această capcană la ușă, la intrarea în casă de oricâte ori aveți nevoie. Mulți utilizatori de pe Tik Tok folosesc acest truc.

Ce alte trucuri vă pot scăpa de muștele din casă
Sunt și plante care pot avea rezultate atunci când se pune problema să scăpați de muște. Multe dintre acestea le fac să plece din cauza mirosului. Vorbim despre mentă, lavandă, busuioc, cimbru, toate acestea putând fi plasate pe pervaz, la fereastră, sau în grădină.

Poate avea efect și o combinație de oțet de mere, apă și o picătură de detergent de vase. Această soluție va atrage muștele și le va împiedica să zboare. Plasați capcanele în locuri strategice, cum ar fi lângă chiuvetă sau în apropierea coșurilor de gunoi.

Și uleiurile esențiale țin muștele la distanță, cum ar fi uleiul de lămâie, eucalipt, mentă sau lavandă. E necesar să adăugați picături de apă și să pulverizați această soluție pe suprafețe sau în încăperi pentru a ține muștele la distanță. De asemenea, puteți apela la un amestec de apă și ulei de citronella sau apă și oțet de mere pe care îl pulverizați în încăperi.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.