Trucul cu nisip silicat pentru pisici. Uite la ce mai poate ajuta în gospodărie

Trucul cu nisip silicat pentru pisici. Dacă sunteţi iubitori de feline şi aveţi cel puţin una, cu siguranţă aveţi şi nisip în casă. Dacă nu ştiaţi, acesta poate fi folosit şi în alte scopuri, pe care vi le prezentăm mai jos.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Unul dintre scopurile pentru care mai puteţi folosi nisipul este mirosul de mucegai. Umple un castron cu așternut pentru pisici. Apoi așează cărțile și lăsă-l peste noapte. A doua zi nu va mai rămâne nimic din mirosul de mucegai.

Hainele de iarnă

Probabil că ai curățat și împachetat deja toate hainele de iarnă şi nu va trebui să le despachetezi în următoarele câteva luni. Vrei să aibă un miros proaspăt și curat atunci când le vei folosi?

Umple un ciorap cu nisip silicat. Leagă bine ciorapul și atârnă-l pe un cuier între hainele de iarnă din dulap. Nisipul silicat va absorbi și elimina orice miros de mucegai din dulap, păstrând totul proaspăt.

Geamurile aburite ale mașinii. Ce poate mai enervant decât să urci dimineața în mașină și să nu poți conduce deoarece geamurile sunt complet aburite. Puteți pierde cinci minute așteptând sau folosiți nisip silicat pentru pisici.

Nisipul pentru pisici previne aburirea ferestrelor, deoarece absoarbe umezeala din aer. Pur și simplu umpleți un ciorap cu nisip silicat și legați-l de bord.

De ce nu e bine să laşi pisica în pat

Potrivit unor studii, oamenii care au avut în casă pisici dezvoltă mai puține alergii, au un grad înalt de empatie și aptitudini sociale mai bune. Şi totuşi, experţii spun că este periculos să dormi cu pisica în pat.

Oamenii se ataşează foarte repede de animalele de companie şi ajung chiar să doarmă cu ele în pat. Ei bine, specialiştii nu recomandă acest lucru şi explică motivele.

Aduce paraziţi în pat

Chiar dacă sunt curate, îngrijite, parfumate, drăgăstoase și simpatice, pisicile rămân purtătoare de paraziți, la fel ca şi omul și oricare alt animal. De exemplu, toxoplasmoza afectează atât omul, cât și pisicile.

Paraziții intestinali şi acarienii, la fel. Pentru a minimiza riscul de a contracta infecții bacteriene sau paraziți, nu lăsa pisica să se tolănească pe lenjeria de pat.

Ne tulbură somnul

Un studiu realizat de Mayo Clinic Sleep Disorders a demonstrat că oamenii care dorm cu pisica suferă mai des de tulburări de somn. Iar starea de bine nu e decât rezultatul propriilor convingeri.

Murdăreşte aşternutul

Pisica aduce bulgări de nisip din litieră, praf, fire de blană, salivă și alte fluide biologice nu tocmai plăcute. Iar ele ne afectează atât sănătatea cât și calitatea somnului, chiar dacă nu remarcăm din prima acest lucru.

Deşi multe pisici au culcuşuri moi şi pufoase pentru care stăpânii au dat chiar şi o mică avere, acestea preferă în continuare să se ghemuiască în pat, cu stăpânii lor.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.