TSD Baia Mare a oferit rechizite școlare elevilor proveniți din familii defavorizate

tsdO acțiune umanitară și de suflet a fost realizată joi, 10 septembrie 2015, de echipa tinerilor social-democrați din Baia Mare, condusă de noul președinte al organizației municipale a TSD, Ciprian Bogdan. Sub coordonarea liderului județean al TSD, Cosmin Butuza, tinerii social-democrați băimăreni au oferit 60 de pachete cu rechizite școlare elevilor din clasele I – IX, criteriul de selecție fiind situația financiară precară a părinților acestor copii.

”Joi, 10 septembrie 2015, la sediul PSD Maramureș, echipa TSD Baia Mare a oferit unui numar de 60 de elevi, pachete cu rechizite școlare. Au primit rechizite elevi de vârste diferite, respectiv din clasa I, până la clasa a IX-a. Am venit, astfel, în sprijinul familiilor defavorizate din municipiul Baia Mare, părinți cu o situație materială precară, pentru care achiziționarea rechizitelor la început de an școlar implică un efort deosebit”, a explicat președintele TSD Maramureș, Cosmin Butuza.

tsd1Și președintele TSD Baia Mare, Ciprian Bogdan a arătat că tinerii social-democrați investesc în educație și că au încercat, prin această acțiune, să recompenseze copiii cu o situație bună la învățătură, care provin din familii nevoiașe. „Prin această acțiune încercăm să ajutăm elevii care au rezultate bune la învățătură, dar, din păcate, părinții lor nu au posibilități financiare care să le permite să le achiziționeze toate rechizitele de care au nevoie copiii pentru începutul noului an școlar. Aceasta este doar prima acțiune de acest gen, și ne-am propus ca, pe tot parcursul anului școlar, să fim alături de acești tineri minunați și să ne asigurăm că vor tot ce este necesar din punct de vedere logistic pentru a obține rezultate excelente la învățătură și pe viitor”, a declarat președintele TSD Baia Mare, Ciprian Bogdan.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.