Tinerii TSD au forța necesară de a aduce o schimbare pe scena POLITICA!

12742142_954940641280735_6567982332322359973_nTSD va avea câte doi candidați pe listele PSD la comune, orașe și municipii

În acest week-end, la Vișeu de Sus a avut loc ședința Comitetului Executiv Național al Tineretului Social-Democrat. În cadrul întâlnirii, s-a luat în discuție situația fiecărei organizații TSD din țară și au fost centralizate candidaturile pentru alegerile locale din 5 iunie 2016. „Situația arată promițător. Ați văzut, în ultima perioadă, atât din parte președintui PSD, Liviu Dragnea, cât și din partea seniorilor din organizațiile din țară, că tineretul va fi extraordinar de bine promovat și susținut. Însă vom beneficia de aceste lucruri doar dacă muncim și dacă arătăm că suntem într-adevar o forță. Din acest motiv, astăzi, odată ce am centralizat acele candidaturi pentru alegerilor locale din luna iunie, pot să vă spun că vom avea cel puțin câte doi tineri pe listele pe care PSD le va depune la comune, orașe și municipii. Acești tineri vor fi vectorii generației noastre în perioada următoare,” a precizat președintele TSD, Gabriel Petrea. Acesta a mai menționat și faptul că, toți tinerii social-democrați care se vor afla pe listele depuse pentru alegerile locale din 5 iunie 2016, vor trece printr-un proces de formare și informare, care va cuprinde o serie de  traininguri despre statutul alesului local și despre administrația publică din România.

„A fost o onoare pentru noi, cei din TSD Maramureș, să gazduim un Comitet Executiv Național, să avem atât de mulți invitați din toate județele țării. Nu pot decât să vă mulțumesc pentru faptul că sunteți alături de noi, pentru că știu că nu e chiar ușor să vii din Brăila, Brașov sau Galați, până în Maramureș. Apoi, aș vrea să îi mulțumesc președintelui TSD, Gabriel Petrea, pentru că avut încredere ca primul CEx de după Conferința Națională să fie organizat în județul nostru. Trebuie, de asemenea, să mulțumesc seniorilor partidului, președintelui PSD Maramureș, Gabriel Zetea,  vicepreședintelui la nivel național, deputatul Gheorghe Șimon, dar și senatorilor de Maramureș, Liviu Marian Pop și Sorin Bota. Mărturisesc faptul că nu este ușor să organizezi un Comitet Executiv la care participă peste 300 de invitați din toata țara. Ori, toate aceste lucuri scot în evidență un aspect foarte important: în Maramureș se lucrează în echipă” a punctat, la finalul lucrărilor Comitetului Executiv Național, Cosmin Butuza, președintele TSD Maramureș.

După ședința Comitetului Executiv, în aceeași locație s-a desfășurat întâlnirea reprezentanților Ligii Tinerilor Intreprinzători Social-Democrați.

12705789_954940677947398_1977397123889767837_nGabriel Zetea și Gheorghe Șimon au arătat că tinerii sunt motorul întregii vieți politice și administrative

 Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a declarat că această primă întâlnire a tinerilor din întreaga țară, în Vișeu de Sus, arată forța pe care o reprezintă, în acest moment, organizația de tineret a social-democraților maramureșeni și determinarea cu care se implică în viața politică. ”Sunt mândru de realizările tinerilor social-democrați din Maramureș, de faptul că prima întâlnire a TSD la nivel național a avut loc în județul nostru. Tinerii au forța necesară de a aduce o schimbare și determinarea necesară de a lupta pentru crezul lor. Cosmin Butuza este un lider care a știut să închege alături de el o echipă de excepție, o echipă cu care ne mândrim și noi, organizația PSD Maramureș și pe care îi vom promova pe listatele de candidaturi din 5 iunie 2016”, a arătat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Și deputatul Gheorghe Șimon, vicepreședinte al PSD la nivel național a declarat că tinerii sunt motorul întregii vieți politice și administrative și au de spus un cuvânt important în ceea ce privește competiția electorală care urmează în viitorul apropiat. ”Tinerii noștri sunt cei care ne dau forța necesară de a continua, cei care, alături de experiența noastră, ne oferă elanul de a merge neobosiți mai departe. Sunt încântat că prima întâlnire de asemenea anvergură a avut loc în orașul meu, Vișeu de Sus și mă bucur că a fost o reușită. Felicit organizarea de excepție de care a dat dovadă TSD Maramureș și urez tuturor tinerilor social-democrați mult succes atât în competiția internă, care va stabili numele viitorilor candidați pe listele PSD, cât și în marea bătălie din 5 iunie 2016”, a subliniat vicepreședintele PSD, Gheorghe Șimon.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.