Tu stiai asta? Nu face niciodată asta când împrumuţi bani. Vezi de ce…

Tu stiai asta? Nu face niciodată asta când împrumuţi bani. Vezi de ce…

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Nu face niciodată asta când împrumuţi bani. Părintele Calistrat, apel către credincioşi: Este cel mai mare blestem şi cel mai mare păcat!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni din Iaşi a venit, vineri, cu un nou sfat către toţi credincioşii.

Nu face niciodată asta când împrumuţi bani. Într-o postare pe Facebook, preotul a venit cu o nouă predică pentru credincioşii care iau bani cu împrumut.

l poate face omul. Şi culmea că se înmulţeşte şi mereu aud: „Ăla are atât!”;”Ăla are atât!” se duce şi ia cu împrumut cu atâta nonşalanţă şi lipsă de bun simţ încât uită că trebuie să-i dea înapoi. Nu o spun ca pe un reproş, ci ca să vă daţi seama că va legaţi singuri sărăcia de gard. Dumnezeu pe viclean urăşte şi ia şi sporul şi harul şi darul! Nu înmulţeste nimic!”, a spus Părintele Calistrat, pe Facebook.

De altfel, Părintele Calistrat a fost infectat de curând cu noul coronavirus. Într-o intrevenţie la Antena 3, preotul a vorbit despre modul în care a reuşit să scape cu bine de această încercare.

„Am stat duminică până la ora 3 cu oamenii, dar la predică am sesizat că am o tuse necontrolabilă. Am luat ca orice țăran 2 paracetamol cu ceai și am văzut că tusea se intensifică și am cerut părerea doctoriței de familie. Doctorița mi-a spus să fac un test de COVID. La prima oră am aflat că este pozitiv, neavând simptomele astea de care se vorbește. Am avut o stare de tuse și am și început imediat să iau medicamente. Luni spre seară s-a oprit și tusea. Nu am mai avut nicio problemă, am văzut tot felul de replici de genul „între viață și noapte”, astea erau povești nemuritoare. Mi-a spus doctorița de acolo că nu este voie cu telefonul dar am spus că am nevoie să mai dau câte un mesaj. Le-am spus celor de acasă că sunt bine, am avut o stare perfect normală. Am stat în spital până la testul negativ, pentru a nu îl transmite cuiva.”, a spus el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.