Acasă Magazin Tu ştiai ce se întâmplă dacă arzi FOI DE DAFIN în casă?...

Tu ştiai ce se întâmplă dacă arzi FOI DE DAFIN în casă? Peste 10 minute…

dafinFrunzele de dafin sunt folosite în medicina alternativă din timpuri străvechi. Oamenii le foloseau pentru a prepara o mulţime de remedii naturale pentru diverse afecţiuni. Dafinul era considerat a fi o plantă sacră de greci şi romani iar astăzi e folosită mai degrabă ca un condiment, pentru gătit. Doar că această plantă are multe alte beneficii pentru sănătate.

Frunzele de dafin conţin uleiuri esenţiale care au un efect calmant. Dafinul conţine substanţe psihoactive, eliberate atunci când mesteci frunzele. Efectele uitmitoare ale dafinului au fost descrise în multe mituri şi legende, precum povestea cu Oracolului din Delphi, care vedea viitorul după ce mânca foi de dafin.

Dacă le arzi, frunzele de dafin au un efect liniştitor asupra minţii şi trupului tău şi fac numaidecât anxietatea şi stresul să disapră. Trebuie doar să dai foc unei frunze de dafin în scrumieră şi s-o laşi să ardă timp de 10 minute. Camera se va umple de miresme calmante, dafinul având proprietăţi antireumatice, antiseptice, diuretice, sedative şi antioxidante.

Sursa: feminis.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.