Turcia este una din cele mai populare destinatii de vacante alese de catre turistii romani.

Turcia este una din cele mai populare destinatii de vacante alese de catre turistii romani.

Avion direct din Cluj, hoteluri si servicii de calitate, garantia unui concediu reusit.

In Antalya vremea pentru plaja incepe din mai si se intinde pana in octombrie.

Agentia de turism Mara International Tour ne sugereaza:

Ce statiune din Antalya sa alegem si de ce?

Lara – Kundu: Este, in general, foarte cautata de  familiile cu copii, datorita distantei scurte de la aeroport pana la hotel. Este recomandata si pentru hotelurile de calitate superioara, hoteluri din lantul Royal si Delphin regasindu-se aici.

Belek: statiunea este recunoscuta pentru hotelurile de lux, serviciile de calitate superioara, SPA-urile, dar si numeroasele terenuri de golf.

Side: este alegerea perfecta pentru cei ce isi doresc plaje late cu nisip, intrare lina in mare. Este varianta ideala si pentru cei care sunt interesati de excursiile optionale.

Kemer: Aici regasesti contrastul munte – mare. Plaja este cu pietris sau pietre, insa exista avantajul ca in lunile iulie – august caldura este mai usor de suportat datorita reliefului muntos.

Alanya: este zona cea mai indepartata de aeroportul din Antalya. In aceasta zona nu regasim hoteluri luxoase asemanatoare zonelor Lara sau Belek. Este preferata celor cu un buget mediu, insa si aici gasim hoteluri cu servicii bune.

Preturile pentru aceasta destinatie incep de la 480 euro/ persoana

(toate taxele incluse)

www.mara-tour.ro

Pentru oferte personalizate iti stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei: Mara International Tour , Bd Unirii nr 5, Baia Mare, (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184 sau pe email: info@mara-tour.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.