Turiştii români, afectaţi de inundaţiile produse în data de 20.06.2014 în staţiunea Albena-Bulgaria, vor fi aduşi în ţară cu sprijinul autorităţilor bulgare şi române

albena.kxrdzij3csDin situaţia transmisă de reprezentanţii misiunii diplomatice aflaţi la faţa locului, în urma solicitărilor turiştilor români, afectaţi de inundaţiile produse în data de 20.06.2014 în staţiunea Albena-Bulgaria, vor fi aduse în ţară 30 de persoane şi 8 autoturisme.

Din cele 8 autoturisme, 3 vor rămâne în municipiul Constanţa, B-dul Aurel Vlaicu nr.133, lângă reprezentanţa Mercedes – parcare pusă la dispoziţie, cu titlu gratuit, de Primăria municipiului Constanţa, iar 5 vor fi transportate până în municipiul Bucureşti – parcarea Pasaj Victoria, pusă la dispoziţie, cu titlu gratuit, de Primăria generală a municipiului Bucureşti.

Începând cu data de 22.06.2014 ora 14.00, cu sprijinul autorităţilor bulgare şi române, convoiul format dintr-un autocar şi autoplatformele care transportă autoturismele avariate au început deplasarea către punctul de frontieră Vama Veche-România, urmând a continua cursa către locurile stabilite din municipiul Constanţa, respectiv municipiul Bucureşti.

Din datele comunicate de reprezentanţii misiunii diplomatice a rezultat că, în urma revenirii situaţiei la normalitate, o parte din turiştii români au optat să-şi continue sejurul în staţiune.

Începând cu data de 21.06.2014 ora 16.30 şi până la această oră, prin Punctele de Trecere a Frontierei, au tranzitat un număr 78 de autoturisme cu 260 persoane care s-au întors din staţiunea Albena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.