U.R.S.(Ultimate Recycling Solution)- Tehnologie de ultimă generație în reciclarea deșeurilor de plastic

 U.R.S.(Ultimate Recycling Solution)- Tehnologie de ultimă generație în reciclarea deșeurilor de plastic

Societatea CALEX SRL, derulează începând cu data de 27.06.2018, proiectul “U.R.S.(Ultimate Recycling Solution)- Tehnologie de ultima generație în reciclarea deșeurilor de plastic”, cod SMIS 113344 în cadrul Programului Operaţional Regional (POR 2014-2020), Axa prioritară 2 Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Proiectul are o valoare totală de 5.521.751,77 lei, din care finanţarea nerambursabilă aprobată este 3.294.719,10 lei. Finanţarea va fi asigurată prin Programul Operaţional Regional din Fondul European de Dezvoltare Regională şi de la bugetul de stat, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivele proiectului sunt extinderea și diversificarea activității prin introducerea a două categorii de produse noi ca urmare a unor investiţii în 4 active fixe moderne, cu performanţe ridicate de lucru, iluminarea cu leduri și un software pentru o mai bună vizibilitate în mediul online și construirea unor politici de marketing inovator, creșterea vizibilității și a prezenței în piață prin participarea la un târg internațional în calitate de expozant, certificarea sistemelor de management al calității și certificarea produselor, crearea a 3 noi locuri de muncă dintre care un loc de muncă va fi ocupat de o persoană din categoria persoanelor defavorizate.

Proiectul de investiţii va fi implementat în municipiul municipiul Baia Mare, str. Electrolizei, nr. 12A, județul Maramureș, până la data de 31.07.2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.