Ucrainean căutat de autoritățile din România, oprit în P.T.F. Sighetu Marmației

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației au identificat și predat autorităților competente  un cetăţean ucrainean, căutat de autoritățile din  România, pentru săvârşirea de infracțiuni contra proprietății.

Ieri, 16 iunie a.c., în jurul orei 01.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației, județul Maramureș, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 54 de ani.

La verificări, colegii noștri au constatat faptul că bărbatul este căutat de autoritățile din România, pe numele  lui  fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Conform documentelor emise de către Judecătoria Baia Mare, cetățeanul ucrainean are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 8 luni pentru infracțiuni contra proprietății.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Maramureș în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.