Ucrainean reţinut în P.T.F. Siret pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat

politia-de-frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret au depistat un cetăţean ucrainean care a încercat să intre ilegal în România sustrăgându-se de la controlul de frontieră.

În ziua de 14 martie a.c., ora 20.40, poliţişti de frontieră din cadrul P.T.F. Siret, jud. Suceava, aflaţi în serviciu, pe sensul de intrare în ţară, au observat o persoană de sex masculin care se urca într-un microbuz aflat în parcarea aflată în incinta punctului de trecere a frontierei, după ce se deplasase pe lângă tonetele de control, pe jos, fără a prezenta documentele la control.

Persoana în cauză a fost imediat reţinută şi identificată ca fiind cetăţeanul ucrainean L. Yaroslav, de 28 de ani. Acesta a declarat că a încercat să intre ilegal în România deoarece nu avea viză.

În urma celor constatate, poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului ucrainean,  lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată s-a luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, începând cu data de 14.03.2016

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.