Ucraineancă cu pașaportul altei persoane, depistată în FRONTIERA

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.P. Siret- I.T.P.F. Sighetu Marmației au oprit, la intrarea în țară, o tânără din Ucraina care a încercat să intre în România prezentând la controlul de frontieră pașaportul altei persoane.

În seara zilei de 19 februarie a.c., în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pentru a intra în țară, călătorind cu un microbuz înmatriculat în Ucraina, o femeie care s-a legitimat cu un document eliberat de către autoritățile ucrainene.

În urma verificărilor efectuate pentru intrarea în România, polițiștii de frontieră au constatat faptul că există diferențe de fizionomie între persoana prezentă la controlul de frontieră și fotografia din documentul de călătorie.

De asemenea, în cadrul cercetărilor s-a mai stabilit faptul că pașaportul prezentat de aceasta nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unui document autentic, fiind fals.

Din cercetări s-a stabilit ca persoana în cauza este Iryna B, de cetățenie ucraineană, în vârstă de 20 de ani.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat și uz de fals.

În urma celor constatate, față de Iryna B., polițiștii de frontieră au luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.