“Uite accidentul, nu e accidentul”. Incident “muşamalizat” de poliţiştii de frontieră maramureşeni. VIDEO+FOTO

Pe adresa redacţiei JurnalMM au fost trimise o serie de fotografii ale cărui principal protagonist este un poliţist de frontieră care a „reuşit performanţa” de a se răsturna cu maşina de serviciu pe un drum drept.

Incidentul, aşa cum a fost descris de către expeditorul imaginilor s-a petrecut pe data de 16 mai 2017 pe drumul judeţean DJ-187 pe raza localităţii Poienile de Sub Munte.

Acolo “s-a petrecut un accident uşor soldat cu avarierea unei autospeciale ale Poliţiei de Frontieră”.

“Uite accidentul, nu e accidentul”. Incident “muşamalizat” de …

“Uite accidentul, nu e accidentul”. Incident “muşamalizat” de poliţiştii de frontieră maramureşeni. VIDEO+FOTOhttp://jurnalmm.ro/uite-accidentul-nu-e-accidentul-incident-musamalizat-de-politistii-de-frontiera-maramureseni-videofoto/

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 3 Iunie 2017

Expeditorul susţine că cei aflaţi în zonă au fost ameninţaţi cu represalii dure în cazul în care vor realiza fotografii  şi le vor da publicităţii.

VEZI:Poliţia de frontieră face lumina în cazul accidentului de la Poienile de Sub Munte. FOTO+VIDEO

“Ţin să precizez că oamenii aflaţi în  preajma autospecialei de frontieră au fost amenintaţi de către lucrătorii Poliţiei de Frontieră că în cazul în care vor face poze sau vor filma li se va confisca telefonul”, spune autorul fotografiilor care riscat şi a relizat câteva instantanee.

Incidentul nu a fost dat publicităţii iar expeditorul imaginilor se întreabă retoric cine va fi scos “ţap ispăşitor”.
“Oare şi acum au dat vina pe „Mafia lemnului” ? Sau de vină au fost doar viteza şi „alcoolul” totul întâmplându-se pe un drum drept (drum judeţean amărât aşa cum e). Oricum nu se va afla niciodată pentru ca în ajutor au sosit colegii lor şi uşor uşor  au muşamalizat totul. (dintr-o dată s-a schimbat şoferul autospecialei+ cu o cheie s-a dereglat mecanismul de direcţie 🙂 )”, a mai scris acesta.

Faptul semnalat, însoţit şi de seria de fotografii este unul extrem de grav, mai ales dacă datele semnalate vor fi confirmate de cei în drept să facă asta. Cu toate acestea, martorii la eveniment susţin că acolo ar fi de fapt “un stat în stat” unde legea este aplicată discreţionar.

“Ar fi mult de scris la ce s-a întâmplat acolo …dar ce folos? Tot organul statului are dreptate, de fiecare dată aplică legea aşa cum vor ei !!! Imaginile spun totul”, şi-au încheiat martorii mesajul transmis către JurnaMM.

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Cum adică cei care fac fotografii sunt amenințați cu represalii??? Unde trăim, in epoca lui Stalin??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.