Uleiul esențial de Cimbru ucide pana la 97% din celulele canceroase! Mod de utilizare

Uleiul esențial de Cimbru ucide pana la 97% din celulele canceroase! Mod de utilizare

Studiile au aratat ca uleiul esențial de cimbru ucide celulele cancerului pulmonar, cancerului ovarian şi cancerului de san.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Uleiul esențial de Cimbru (Thymus vulgaris) conține 20-54% timol. Timolul aparține unei clase naturale de compuși cunoscuți ca “biocide“. Biocidele sunt substanțe care pot distruge organisme dăunătoare.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

Când uleiul de cimbru este utilizat alături de alte produse biocide, precum carvacrol, aceasta va conduce la creşterea atributelor antimicrobiene.

Cimbrul este nativ din zona Mediteraneana și a fost inițial folosit în Grecia. Grecii mai folosesc si azi la gătit cimbru amestecat cu ulei de măsline.

S-a descoperit ca uleiul de cimbru ucide pana la 97% din celulele canceroase pulmonare.

Cercetarile recente au aratat ca daca se amestecă cimbru și ulei de măsline, acest amestec va spori disponibilitatea hidroxitirozolului, cel mai puternic compus anticancer din uleiul de măsline.

Acesta ar putea fi motivul pentru care grecii au aproximativ jumatate din rata de cancer, comparativ cu SUA și restul Europei.

Uleiul esential de cimbru a fost de asemenea folosit în medicina ayurvedică și medicina tradițională datorită antioxidantului puternic pe care îl conţine, cât şi proprietăţilor antibacteriene şi antifungice (de eliminare a candidei).

De asemenea, cercetatorii de la Universitatea Celal Bayar din Turcia au efectuat un studiu pentru a afla ce efect ar putea avea cimbrișorul (Thymus serpyllum) asupra celulelor cancerului de san.

Ei au raportat in revista „Nutrition and Cancer” cum cimbrișorul (Thymus serpyllum) a cauzat moartea celulelor de cancer de san. Autorii studiului au concluzionat ca cimbrul “poate fi un candidat promițător în dezvoltarea de noi medicamente terapeutice pentru tratamentul cancerului de san.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.