Ulmeni: Două tinere identificate de polițiști după ce au sustras o sumă de bani dintr-o locuință

La data de 28 mai a.c., la ora 17.14, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute au intrat în incinta unei locuințe, cu ajutorul cheii de acces aflată pe pervazul ferestrei, iar dintr-o cameră a sustras suma de aproximativ 50.000 lei.

În urma activităților informativ-operative realizate de polițiștii din Ulmeni, ai Secției 3 Fărcașa și P.P.C. Someș Odorhei al I.P.J. Sălaj, au fost identificate autoarele furtului produs în data de 28 mai a.c., respectiv două tinere de 19 și 20 ani din județul Sălaj.

În cadrul aceluiași dosar penal, ieri, 2 iunie a.c., polițiștii din Ulmeni, Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa, cu sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale, Serviciului de Ordine Publică – Grupa Canină, Serviciului Criminalistic și PPC Someș Odorhei al IPJ Sălaj au pus în executare două mandate de percheziție la domiciliile suspectelor din județul Sălaj.

Prejudiciul cauzat nu a fost recuperat.

În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și desfășoară activități pentru documentarea întregii activități infracționale a celor două tinere.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.