Ultima oră! La solicitarea consilierilor locali PNL și UNPR, azi 12.03.2020, ora 14, 30 va avea loc o sedința de îndată a Consiliului Local Sighet. „Protejarea sănătății cetățenilor dar și a celor care se află în carantină în orașul nostru”

Ultima oră- Coronavirus:Ultima oră! La solicitarea consilierilor locali PNL și UNPR, azi 12.03.2020, ora 14, 30 va avea loc o sedința de îndată a Consiliului Local Sighet. „Protejarea sănătății cetățenilor dar și a celor care se află în carantină în orașul nostru”

Consilierii locali LIBERALI și UNPR cer convocarea unei ședințe de Consiliu Local de îndată.

Având în vedere situația îngrijoare de la nivelul municipiului Sighetu Marmației și a faptului că în centrul de carantină, respectiv internatul Liceului Tehnologic Forestier, sunt peste 100 persoane, cel mai probabil celelalte locuri disponibile urmând să fie ocupate în cursul zilei de azi, am început demersurile pentru convocarea unei ședințe de Consiliu Local de îndată pentru a stabili un plan de măsuri care trebuie implementat în Sighetu Marmației pentru protejarea sănătății cetățenilor dar și a celor care se află în carantină în orașul nostru.

Solicitam primarului Horia Scubli convocarea unei ședințe de Consiliu Local în 13 martie pentru luarea măsurilor necesare pentru protejarea populației împotriva infectării cu COVID 19, precum și pentru gestionarea centrelor de carantină existente la nivelul municipiului Sighetu Marmației.

Solicităm alocarea în regim de urgență a fondurilor necesare în acest sens.

Daniela Onița Ivașcu, consilier local și președinte PNL Sighetu Marmației

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.