Ultimă oră: S-a găsit alternativa la vaccinul împotriva Covid-19!

Medicul român Ion Alexie, care trăiește de peste 20 de ani visul american a fost prezent, miercuri, în emisiunea lui Marius Tucă, difuzată de Aleph News.

Medicul a vorbit și despre „ivermectină”, un medicament folosit în tratarea coronavirusului.

O cercetare derulată la Universitatea Monash din Australia a demonstrat că ivermectina poate da rezultate foarte bune în tratarea pacienților cu noul virus. În doar 48 de ore, ivermectina a reușit să distrugă virusul, iar primele rezultate au fost consemnate în aproape 24 de ore.

„Este un medicament destul de bun și foarte sigur. Are efecte secundare minime, se folosește în toată lumea. Se poate folosi înainte de expunere sau după ce o persoană a fost infecatată”, a spus medicul Ion Alexie.

„Tatăl meu a  avut simptome, a luat acest medicament și este foarte bine. O persoană care are 100 de kilograme ia 20 de miligrame pe lună, deci șapte pastile pe lună”, a adăugat doctorul, la „Marius Tucă Show”.

Medicul stabilit în America spune că trendul este ca toată lumea să se vaccineze.

Problema este că multi nu vor să se vaccineze. Acești oameni se vor infecta și vor împrăștia boala și pandemia nu se va termina dacă nu sunt 80% dintre persoane imune”, a afirmat doctorul, la Aleph News.

Eu îi înțeleg pe oameni că le este frică, dar mulți în România nu vor să se vaccineze. Eu m-am vaccinat cu vaccinul Pfizer, apoi a venit Moderna. Cei care nu vor să se vaccineze, eu agreeez cu voi, dar trebuie să se gândească că cei care nu vor să se vaccineze sunt tineri și trebuie să se gândească la parinți. Avem icvermentina o alternativă. Dacă nu se vor vaccina și nu iau icvermentină, numărul de infecții nu va scădea”, a mai spus medicul român.

sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.