Ultima oră: Senatorul Liviu Marian Pop se întoarce la catedră! VIDEO

popUltima oră: Senatorul Liviu Marian Pop se întoarce la catedră!

În cadrul unei întâlniri desfășurate astăzi, în Ocna Șugatag, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înființarea Sindicatului de Învățământ din Maramureș, ministrul maramureșean Liviu Marian Pop a făcut o declarație surprinzătoare: din această toamnă se va întoarce la catedră, pentru două ore pe săptămână, să predea elevilor de la Liceul ”Anghel Saligny” din Baia Mare.

Acesta a declarat că deja a depus o cerere la Senatul României, pentru a vedea dacă întoarcerea lui în învățământ este conformă cu legislația în vigoare. Conform afirmațiilor senatorului PSD de Maramureș, cele mai grele opt luni din viața sa au fost acelea în care a renunțat la funcția de lider sindical al învățământului județean, pentru a merge ministru al Educației, unde a luat hotărâri pentru colegii săi din sistemul educațional.

pop2Ministrul delegat pentru Dialog Social a avut lacrimi în ochi în momentul în care și-a amintit de acea perioadă atât de dificilă, iar apoi a venit cu vestea șoc, afirmând că actualul lider de sindicatde la Liceul Saligny va avea o surpriză neplăcută: un ministru înscris în grupa sindicală pe care o conduce.
Important este să vedem dacă, într-adevăr, începând cu anul școlar 2015 – 2016, parlamentarul maramureșean, actualmente ministru, va putea fi regăsit la catedră, așa cum astăzi a afirmat în cadrul întâlnirii cu liderii sindicali din învățământul maramureșean.

Amalia Babici Man

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.