Ultimele imagini pe care le văd oamenii care mor de COVID: „Așa veți vedea sfârșitul vieții”

Un medic din Statele Unite ale Americii a postat o simulare vizuală cu ultimele imagini pe care le văd pacienții care mor de COVID. Filmare de câteva zeci de secunde arată care sunt ultimele momente din viața pacienților care sunt răpuși de coronavirus.

Kenneth Remy, medic de terapie intensivă la un spital din St. Louis, a postat în mediul online o filmare de câteva zeci de secunde în care arată care sunt ultimele momente din viața pacienților care sunt răpuși de coronavirus.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Imaginile au un impact emoțional extrem de puternic, fapt semnalat chiar de doctorul american, însă el face asta pentru a-i face pe oameni să conștientizeze pericolul uriaș la care se supun dacă nu poartă mască și nu respectă măsurile de protecție.

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

Kenneth Remy, aflat de luni bun în lupta cu COVID-19 în Missouri, a postat sâmbătă, pe contul său de Facebook, un videoclip de 88 de secunde în care vrea să arate circumstanțele ”cumplite” cu care s-ar putea confrunta oricine dacă nu ia în serios criza coronavirusului. ”Așa arată când respiri de 40 de ori pe minut, ai un nivel de oxigen care scade cu mult sub 80”, spune medicul în clip, în timp ce ține un tub deasupra camerei pentru a simula ceea ce vede pacientul când este pe cale să fie conectat la un ventilator. ”Așa va arăta. Sper ca ultimele momente din viața ta să nu arate așa. Pentru că așa vei vedea sfârșitul vieții tale, dacă nu vom începe să purtăm măști când suntem în public”, mai avertizează Kenneth Remy.

Medicul îi îndeamnă pe oamenii să poarte măști de protecție, să practice distanțarea fizică și să se spele pe mâini frecvent. El a spus că a făcut pledoaria virtuală când a văzut ce mare e numărul persoanelor care refuză să poarte măști și să păstreze măsurile de igienă.

”A purta o mască și a nu lua boala este cel mai bun mod de a vă proteja libertățile personale”, a declarat Kenneth Remy pentru New York Post.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.