Un asistent român din Italia droga şi apoi viola femei bolnave. El a fost condamnat la 12 ani de închisoare

Asistentul român își droga și viola femeile bolnave din spitalul în care lucra a fost condamnat la 12 ani de închisoare.

În instanță, Emil Cristian Corneanu, în vârstă de 42 de ani, căsătorit și tată, care lucra la un spital din Padova, și-a cerut scuze pentru ororile pe care le-a comis și a cerut ajutor. El a primit o pedeapsă de 12 ani şi 20 de zile pentru faptele lui, plus o compensaţie financiară de 3.882 de euro.

Românul este acuzat și a fost condamnat pentru violență sexuală împotriva a șase pacienți din departamentul de Neurologie, iar al șaptelea pacient, pentru că a fost narcotizat.

După 7 luni, trei femeie internate la secția la care lucra asistentul au depus plângeri spunând că au fost agresate sexual, scrie presa italiană.

Două dintre cele trei sunt italience din Padova, de 20 și 30 de ani, iar a treia este o româncă de 30 de ani. Acestea au fost paciente în cadrul Departamentului de Neurologie şi au dezvăluit că au fost  mângâiate și pipăite de bărbat, dar acesta nu ar fi reușit să consume un raport sexual complet cu ele.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.