Un avion s-a prăbuşit în Brazilia. Toate persoanele aflate la bord au murit

Un avion s-a prăbuşit în Brazilia. Toate persoanele aflate la bord au murit

Un avion s-a prăbuşit în Brazilia. 14 persoane au murit în urma unui accident de avion în statul Amazonas din Brazilia, potrivit Reuters

Un avion s-a prăbuşit în Brazilia. Toate cele 14 persoane de la bord au murit
Avion prăbuşit în Brazilia. 14 persoane aflate într-un avion de mici dimensiuni au murit sâmbătă după ce aparatul de zbor s-a prăbuşit în statul Amazonas din nordul Braziliei, a declarat guvernatorul statului.

Accidentul a avut loc în provincia Barcelos, la aproximativ 400 de kilometri de capitala de stat, Manaus. „Regret profund moartea celor 12 pasageri şi a doi membri ai echipajului care au fost victime ale accidentului de avion din Barcelos”, a transmis Wilson Lima, guvernatorul statului Amazonas pe platforma X.

Se pare că victimele erau turişti. În momentul accidentului, regiunea se confruntă cu precipitaţii abundente, iar cea mai probabilă cauză este o eroare de pilotaj.

Compania aeriană Manaus Aerotaxi a emis un anunţ care confirmă faptul că a avut loc un accident, dar nu oferă detalii despre numărul victimelor.

„Contăm pe respectarea confidenţialităţii celor implicaţi în acest moment dificil şi vom fi disponibili pentru a furniza toate informaţiile şi actualizările necesare pe măsură ce investigaţia progresează”, se arată în declaraţia citată de Reuters.

Forţa aeriană braziliană a anunţat că anchetatorii de la Centrul de Investigare şi Prevenire ale Accidentelor vor începe o anchetă cu privire la motivele prăbuşirii aeronavei, un Embraer Bandeirante.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.