Un băiat de 12 ani a ucis un bărbat de 59 de ani! Detalii șocante despre această crimă

Un copil în vârstă de 12 ani dintr-un sat din raionul Nisporeni, Republica Moldova, a ucis cu bestialitate un bărbat în vârstă de 59 de ani!

Victima a fost găsită în plină stradă de către un vecin. Pe corpul bărbatului au fost depistate semne de moarte violentă, a notat publika.md.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Minorul şi-a recunoscut vina. El a povestit că a lovit victima de mai multe ori cu o rangă metalică. În urma rănilor grave provocate în zona capului, bărbatul a decedat. Motivul pentru care băiatul a bătut cu bestialitate victima a fost un conflict mai vechi între cei doi.

Super oferta.Insula Skiathos !!! De la 295 euro/persoana-toate taxele incluse !

Părinții sunt în străinătate

Părinţii minorului sunt peste hotare, acesta fiind supravegheat de fratele său de 30 de ani, care la momentul comiterii infracţiunii nu era acasă.

Iniţial, sătenii au spus că bărbatul ar fi fost lovit mortal de către un automobil, iar șoferul a fugit de la fața locului.

Oamenii legii au identificat şoferul care a trecut cu maşina pe lângă bărbatul decedat. Acesta le-a spus poliţiştilor că a circulat pe lângă victimă, nu s-a oprit şi a mers mai departe crezând că este beat.

Sursa: libertatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.