Un băimărean s-a sinucis în Cluj. Tânărul s-a spânzurat în curtea catedrei de fiziologie a UMF Cluj!

sinucigasUn băimărean s-a sinucis în Cluj. Tânărul s-a spânzurat în curtea catedrei de fiziologie a UMF Cluj!

Potrivit publicațiilor online clujene, respectiv ”ziuadecj.ro” și ”citynews.ro”, un tânăr de 25 de ani a fost găsit, în această dimineață, spânzurat în curtea catedrei de fiziologie a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Cluj, situată în apropierea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) Cluj-Napoca. Conform colegilor de presă din Cluj, tânărul a vrut, iniţial, să se spânzure de gard cu o curea, dar încercarea sa a „eşuat”, însă mai apoi a văzut în zonă două cabluri cu care şi-a dus planul la sfârşit. Lângă trupul său au fost găsite o haină, un telefon mobil şi două cutii goale de bere, autorităţile fiind anunţate de către un angajat al catedrei de fiziologie.

Conform ziuadecj.ro, cei aflaţi la faţa locului au presupus că tânărul ar fi participat azi noapte la Untold Festival. ”În jurul orei 9.00, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, un bărbat a fost găsit spânzurat de un gard pe strada Clinicilor. Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului pentru stabilirea circumstanţelor în care a survenit decesul şi identificarea cadavrului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, pentru ziarele din Cluj Napoca.

Tânărul a fost identificat de către poliţişti, care au precizat că acesta era din Baia Mare şi avea 25 de ani. Ipoteza că el ar fi participat la Untold Festival s-a confirmat, anchetatorii găsindu-i o brăţară pe mână, tânărul având asupra sa şi un card de consumaţie cu sigla festivalului.

Amalia Babici Man

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.