Un bărbat a cerut ordin de protecţie împotriva amantei. Vezi de ce..

Un bărbat a cerut ordin de protecţie împotriva amantei sale. El se plânge că este hărţuit de femeia cu care a avut o relaţie extraconjugală timp de cinci ani.

Bărbatul din Iaşi  a solicitat eliberarea unui ordin de protecție împotriva femeii alături de care a fost în ultimii cinci ani.

Mai mult, el a solicitat montarea asupra ei și a unui dispozitiv de urmărire și tot ca ea să depună către poliție toate armele pe care le deține, după ce, spune el, acum două săptămâni, când se întorcea acasă, femeia îl aștepta în fața blocului. Ar fi ieșit după copaci cu un aparat cu electroșocuri, pe care l-a descărcat asupra sa de mai multe ori.

Iată că același lucru s-a întâmplat și după două zile, numai că, de data aceasta, bărbatul a filmat totul cu telefonul mobil și a depus probele la poliție.

De cealaltă parte, femeia susține că ea este cea agresată de bărbat. Tot ea susține faptul că acum două săptămâni se afla în zonă și aștepta o angajată și spune că bărbatul s-ar fi comportat necivilizat cu ea și a arătat polițiștilor, dar a și depus la dosar, mesajele pe care le-a primit de la el.

Cei doi au ajuns în fața magistraților. De altfel, în primăvara acestui an, ea obținuse un ordin de protecție împotriva lui. Și pentru că totul nu s-a terminat aici, în primă instanță, magistrații i-au respins bărbatului cererea, însă dosarul nu s-a încheiat, conform antena3.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.