Un bărbat a fost prins încercând să copieze la un examen important cu o cameră ascunsă în masca de protecţie

Un italian din orașul Modena, Italia, a încercat să copieze la proba teoretică a examenului pentru obținerea permisului auto, categoria B, cu ajutorul unei camere video de mici dimensiuni, ascunsă în masca de protecție.

Un bărbat din Italia a încercat să se folosească de masca de protecţie pentru a trişa la examenul auto, dar trucul a fost descoperit de un agent de la poliția rutieră din regiunea Friuli Venezia Giulia, care a participat la examen din postura de candidat fals, informează Stirileprotv.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Omul legii a observat că bărbatul respectiv era foarte nervos și avea un comportament ciudat. Pe lângă starea agitată, polițistul a observat că individul avea masca neobișnuit de umflată, că își punea constant mâinile în zona gurii și că avea o postură nefirească, aplecată, ca și cum ar fi încercat să ascundă ceva.

Un bărbat din Modena a găsit o modalitate ingenioasă pentru a copia la examenul de permis auto

La finalul examenului, polițiștii i-au cerut candidatului să predea masca uzată, oferindu-i alta în schimb. Astfel, oamenii legii au descoperit felul în care bărbatul a încercat să fraudeze examenul de permis auto.

Răspunsurile îi erau oferite candidatului de la distanță, de către un alt bărbat, care îi trimitea mesaje pe telefonul pe care bărbatul îl avea în buzunar: o vibrație pentru răspunsurile corecte și două pentru cele greșite.

Acum, bărbatul care a încercat să fraudeze examenul este cercetat în stare de libertate pentru fraudă.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.