Pe Aeroportul din Cluj, un bărbat care „n-a mai găsit bilet de Londra” a ajuns prin efracţie într-un avion-FOTO

AVIONUn bărbat a păcălit securitatea de pe Aeroportul Cluj şi, fără să aibă bilet şi fără să fie controlat, a urcat într-un avion care urma să plece la Londra, a intrat în cabina piloţilor şi şi-a făcut câteva poze, scrie monitorulcj.ro.

Surse din interiorul Aeroportului au declarat că incidentul s-a petrecut marţi, în jurul orei 6 dimineaţa. Bărbatul a reuşit să intre pe pista de aterizare utilizând un spaţiu tehnic pentru bagaje şi, după ce a spart un geam, a ajuns lângă un avion care fusese curăţat şi pregătit pentru următoarea cursă, către capitala Marii Britanii.

Angajaţii aeroportului au intrat în alertă când au văzut mai multe luminiţe din cabina piloţilor, acestea provenind de la bliţul telefonului mobil cu care bărbatul şi-a făcut poze în cabină. Acesta a fost găsit instalat în avion, aşteptând decolarea.

 Sursa notează că motivul pentru care bărbatul a intrat prin efracţie în avion este că voia să ajungă la prietena sa, în Londra, dar nu mai găsise bilete. Atunci, el a mers în aeroport, a încercat una dintre uşile folosite de personalul tehnic, iar aceasta s-a dovedit a fi deschisă.

Întrebat cum a ajuns să facă poze în cabina piloţilor, bărbatul a susţinut că a fost invitat chiar de pilotul aeronavei. ”A spus că îmi face o favoare, dar următorii au să se chinuie”, a spus bărbatul.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.