Un bărbat de 24 de ani a murit după ce i-a explodat ţigara electronică. Vezi cum s-a întâmplat tragedia VIDEO

Un bărbat de 24 de ani a murit după ce i-a explodat ţigara electronică. Vezi cum s-a întâmplat tragedia VIDEO

Un tânăr în vârstă de 24 de ani şi-a pierdut viaţa după ce ţigara electronică i-a explodat în faţă, secţionând carotida şi oprindu-se în oasele craniului. Acesta nu a mai putut fi salvat din cauza sângerărilor craniene.
Un tânăr de 24 de ani a murit după explozia unei ţigări electronice, scrie adevarul.ro. William Brown se afla în faţa unui magazin, când ţigara electronică i-a explodat chiar când se pregătea să vapeze. Explozia a fost atât de puternică încât o bucată de metal i-a secţionat carotida şi s-a oprit în oasele craniului.

Angajaţii magazinului spun că bărbatul s-a târât afară din autovehicul şi s-a prăbuşit pe trotuar. Deflagraţia i-a secţionat carotida stângă, la nivelul gâtului.

El a fost dus rapid la spital, unde medicii i-au îndepărtat o bucată de metal de 7 centimetri din craniu. Bărbatul a încetat din viaţa câteva zile mai târziu. William nu a mai putut fi salvat din cauza sângerărilor craniene.

Conform bunicii sale, William nu era un fumător obişnuit. Suferea de astm bronşic şi i se recomandase un anumit tip de ţigară, scrie star-telegram.com Brown susţine şi că anchetatorii i-au confirmat că accidentul a fost produs din cauza bateriei care a explodat. Explozia a fost atât de puternică încât maşina era plină de sânge.

„Sper că povestea nepotului meu va fi o lecţie pentru tinerii care fumează aceste ţigări”, a spus femeia.

Citeste mai mult pe RTV.NET

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.