Un bărbat de 35 de ani din Borşa a fost amendat pentru ca şi-a lăsat nesupravegheat calul în parcarea Complexului Turistic

Echipajele de jandarmerie de pe raza judeţului nostru au surprins şi sancţionat mai multe persoane care au încălcat  prevederile legale, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale conform competenţelor.

Sâmbătă, 03 iunie a.c., în jurul orei  23:10 pe strada Horea din Baia Mare,  jandarmii din cadrul patrulei independente de ordine publică, au sancţionat cu amendă contravenţională un bărbat în vârstă de 64 de ani, cu domiciliul în localitatea Baia Mare, pentru că acesta a apelat la serviciul unic de urgenţă 112 susţinând că în faţa geamului se află un grup de oameni care îl deranjează prin strigăte şi larmă. La faţa locului nu era nimeni iar jandarmii au  încercat să poarte un dialog cu dânsul. A fost imposibilă realizarea dialogului deoarece acesta  a devenit recalcitrant.

Duminică, 04 iunie a.c., în jurul orei  13:50, jandarmii din  patrula montană de la  Borşa au sancţionat contravenţional cu amendă un bărbat în vârstă de 35 de ani din Borşa pentru faptul că acesta a lăsat nesupravegheat calul proprietate personală în parcarea Complexului Turistic Borşa, punând în pericol  siguranţa turiştilor aflaţi în zonă.

Luni, 05 iunie a.c., jandarmii aflaţi în serviciu pe raza localităţii Baia Mare au fost solicitaţi să intervină în mai multe situaţii de tulburare a ordinii publice  iar în urma acestor intervenţii au aplicat peste zece amenzi.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.