Un bărbat de 38 de ani din Vişeu de Sus. „HAIDUC” pe drumurile publice

Poliţiştii rutieri cercetează trei persoane care au condus ieri autovehicule pe drumurile publice deşi nu deţin permise de conducere. Una dintre ele a fost implicată în producerea unui accident de circulaţie pe raza municipiului Baia Mare.

Ieri, 12 martie, un tânăr de 18 ani din Baia Mare s-a prezentat la sediul Biroului Rutier şi a declarat că în jurul orei 12.00 a fost implicat într-un accident rutier cu pagube materiale. Acesta a precizat că nu s-a asigurat în momentul în care a ieşit cu autoturismul dintr-o parcare situată pe strada George Coşbuc şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe banda I, dinspre bulevardul Republicii spre bulevardul Decebal. În urma impactului autoturismul acroşat a fost apoi proiectat într-o altă maşină care era oprită pe banda a II-a, la semafor, iar apoi a ajuns în afara părţii carosabile.

Verificările efectuate de poliţişti au relevat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi că a luat autoturismul pentru a-l conduce fără încuviinţarea proprietarului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Tot pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu deţine permis de conducere sunt cercetate alte două persoane depistate ieri de poliţiştii rutieri care desfăşurau activităţi de supraveghere a traficului rutier. Este vorba de un tânăr de 19 ani din Sighetu Marmaţiei şi un bărbat de 38 de ani din Vişeu de Sus. La finalizarea cercetărilor poliţiştii vor propune măsuri legale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.