Un bărbat din Boiu Mare a fost tâlhărit de 3 tineri. Ce sumă i-au confiscat agresorii?

Ieri, 07 februarie, polițiștii Biroului Investigații Criminale, în urma activităților informativ-operative desfășurate au identificat trei persoane bănuite de comiterea unei fapte de tâlhărie, săvârșită la data de 18 ianuarie 2023.

În fapt, în ziua de 19 ianuarie a.c., Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat de 47 de ani din Boiu Mare, despre faptul că a fost victima unei tâlhării.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce persoana vătămată se afla la locuința unor persoane pe care le-a cunoscut recent într-un restaurant, unde ar fi consumat băuturi alcoolice, una dintre acestea i-a sustras din buzunarul exterior al jachetei portofelul, în care avea 1700 de lei, a fugit cu suma de bani, iar o altă persoană i-a aplicat o lovitură în zona feței.

În baza probatiorului administrat, au fost reținute pentru 24 de ore trei tineri în vârstă de 22, 31 și 32 de ani, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii tuturor împreujurărilor proceducerii faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.