Un bărbat din Maramureş, urmărit internaţional a fost prins în Petea!!!

arestUn bărbat din Maramureş, dat în urmărire internaţională, a fost reţinut de către poliţiştii de frontieră în P.T.F. Petea, acesta fiind căutat de către autorităţile austriece pentru săvârşirea unor infracţiuni contra proprietăţii.

 În data de 12 iunie 2015, în jurul orei 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare, s-a prezentat, pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român Ovidiu I., domiciliat pe raza jud. Maramureş, în vârstă de 41 de ani.

În urma controlului efectuat în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internaţional.

Maramureşeanul era căutat de către autorităţile din Austria, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea unor infracţiuni contra proprietăţii.

Bărbatul a fost predat de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

foto:arhivă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.