Un bărbat din Vişeu de Sus este pasibil de pușcărie pentru conducerea fără permis a unui TAF !

tafCrezând că va scăpa de răspundere penală, a încercat să se sustragă controlului poliţiştilor

 Un bărbat care conducea un utilaj forestier neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere, a încercat să se sustragă controlului, ignorând semnalele regulamentare de oprire efectuate de poliţişti. El a fost prins iar pe numele lui a fost întocmit dosar penal.

 În timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe strada Râului din oraşul Vişeu de Sus, poliţiştii au efectuat semnalele regulamentare de oprire  a unui utilaj forestier care nu avea aplicate numere de înmatriculare sau înregistrare. Conducătorul utilajului a ignorat semnalele poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea, însă la scurt timp a fost prins şi identificat.

Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul, în vârstă de 39 de ani, din Vişeu de Sus, nu deţine permis de conducere iar autovehiculul condus este neînmatriculat. De asemenea, bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. El a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.