Un bărbat în Vișeu de Sus este acuzat de soție că și-a nenorocit băiatul într-un accident de mașină. Vezi filmul accidentului

Un bărbat în Vișeu de Sus este acuzat de soție că și-a nenorocit băiatul într-un accident de mașină. Vezi filmul accidentului

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Ieri, 21 iunie, la ora 17.26, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie, despre faptul că la data de 19 iunie a.c., soțul său de 31 de ani, fără a fi posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism pe strada Râului din Vișeu de Sus, cu care a  provocat un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a fiului său de 15 ani, care se afla în autoturism în calitate de pasager pe locul din dreapta față.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Ofertă de nerefuzat:Profită acum

După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma verificărilor efectuate, minorul a fost identificat pe raza localității Poienile de Sub Munte și a fost prezentat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat sub supraveghere medicală.

Totodată, autoturismul implicat în accident a fost identificat în curtea unui imobil de pe strada Râului, prezentând avarii ale caroseriei în proporție de aproximativ 75%.

În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.