Un borșean îi atrage atenția senatorului Liviu Pop că DN 18 nu are ”cap de linie” în Vișeu de Jos

a-venit-iarna_93101400Un borșean îi atrage atenția senatorului Liviu Pop că DN 18 nu are ”cap de linie” în Vișeu de Jos

Cu două zile în urmă, pe comunitatea ”Maramureș” aflată pe site-ul de socializare Facebook a apărut o postare care arăta că, ”prins în trafic pe DN 18, senatorul Liviu Marian Pop recunoaște că drumul este un dezastru și că e îngrijorat pentru viața participanților la trafic. ”Consiliul Județean să ia măsuri, sunt indignat”, a afirmat senatorul de Maramureș, Liviu Marian Pop.

A urmat, apoi, un schimb de replici între senatorul maramureșean și cetățenii care au citit declarația sa.

DISPARITIE MISTERIOASA:O maramureșeancă de 21 de ani din Dragomirești și fiul acesteia, de un an și jumătate, au dispărut, în ajunul Revelionului

Astfel, la comentariul lui  An El Aetanev, care a spus: ”Să îl ducă șoferul mai des pe acolo, poate îl repară într-un week-end atunci, nu într-un an”, răspunsul parlamentarului a fost promt: ”Este reparat de trei ani. Și merg foarte des pe el”.

Și Elena Hudema a întrebat: ”Până acum unde a trăit de nu a văzut drumurile țării? Dar jafurile din codrii patriei?”. Și acesteia, senatorul de Maramureș, Liviu Marian Pop i-a răspuns: ”Drumul este reabilitat total de 3 ani. Deci știu cum stau lucrurile”.

Materialul postat pe ”jurnalmm.ro” a fost urmărit și de cititorii noștri, iar Daniel Timiș, din Borșa, a avut un mesaj clar adresat senatorului maramureșean.

”Am citit în articolul d-voastră că d-nul senator Pop a fost foarte revoltat de starea drumului DN 18, iar din afirmațiile domniei sale reiese că DN 18 a fost reabilitat acum 3 ani. Din câte știu eu, DN 18 se termină în partea estică, în zona localității Iacobeni, județul Suceava.

Îl invit pe domnul senator să circule și pe zona Moisei – Iacobeni și să vadă modul în care acest segment a fost reabilitat. Apreciez preocuparea domniei sale pentru siguranța participanților în trafic, dar în zona amintită mai sus reparațiile lipsesc cu desăvârșire. Din câte mai știu, domnia sa este și senator de Borșa, cetățeni care l-au votat cu o largă majoritate”, și-a încheiat comentariul Daniel Timiș.

Așteptăm și noi răspunsul senatorului Liviu Marian Pop după ce se va documenta temeinic la CNADNR și va putea transmite alegătorilor din Borșa, când și dacă această porțiune de drum atât de controversată va primi și atenția Companiei Naționale de Drumuri din România.

 

Amalia Babici Man

Loading...

5 COMENTARII

  1. Ce pot să spun ?
    De atâtia ani DN 18 a fost lăsat în paragină. Eu cred că acest lucru se întâmplă în mod voit. Gânditi-vă ce s-ar întâmpla dacă această zonă superba și binecuvântată a tării, ar avea infrastructura necesară……turismul ar înflori vertiginos. Dar…..nu se dorește acest lucru. Este protejată Valea Prahovei, precum și alte destinații turistice. Aceasta e umila mea părere.
    Dar, să nu uite responsabilii, că și noi plătim taxe, impozite și rovignete……

  2. DA DOMNUL TIMIS AVETI PERFECTA DREPTATE MULTA LUME DIN PARTEA MOLDOVEI DE NORD NU VIN SPRE IACOBENI –BORSA DIN CAUZA DRUMULUI RAU PANA LA MOISEI.

  3. sant sigura ca domnul senator liviu marian pop va face ceva in privinta aceasta mai ales ca a vazut cum se circula

  4. sunt din moldova .am invitat rudele in borsa, dar ma intreaba daca sau reparat drumurile .au fost la serbarile zepezi acum 2 ani si si-au stricat masina.le place foarte mult borsa si iarna si vara dar din cauza drumului se opresc la Vatra Dornei.

  5. Drumul a fost reabilitat in acte…..au luat banii si au plecat…Cu siguranta domnul senator stie unde sunt bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.