UN FOTBALIST CELEBRU FACE ACUZAȚII GRAVE DUPĂ INCENDIU LA ADRESA CLUBURILOR DIN ROMÂNIA

ianis-zicuIanis Zicu un cunoscut fotbalist român face afirmații de o gravitate extraordinară la substanțele interzise folosite în secret de cluburi.

Incendiul în care au pierit 29 de tineri români a născut o serie de polemici acide pe internet între zeci de mii de români. În afara doliului și a regretelor transmise familiilor celor decedați, românii au început să analizeze nu doar siguranța oferită de cluburile de noapte ci și serviciile pe care acestea le oferă tinerilor care le calcă pragul.

Ziarul Adevărul a publicat astăzi o declarație de-a dreptul incredibilă a cunoscutului fotbalist Ianis Zicu, care a făcut o serie de acuzații teribile la adresa cluburilor românești. Acuzațiile sunt cu atât mai grave cu cât lumea fotbaliștilor este foarte familiară cu cluburile de noapte din România și se presupune că Zicu nu vorbește prostii.

Fotbalistul a postat pe pagina sa personală de Facebook un mesaj în care transmite în primul rând condoleanțe pentru familiile celor morți în incendiu și declară că nimeni și nimic nu poate alina suferința celor care și-au pierdut rudele și apropiații în groaznicul incendiu.

În continuarea mesajului fotbalistul arată în termeni foarte duri că tot ceea ce se petrece în cluburile din România este strâns legat de droguri și alcool și își exprimă regretul că mulți tineri din România nu pot înțelege că viața este frumoasă și fără aceste vicii.

Afirmațiile cu adevărat grave abia acum urmează. Zicu susține că nu a mai intrat de mulți ani în cluburi dar a aflat că există cluburi care introduc în mașinile de gheață substanțe ciudate care au rolul de a-i face pe tineri să fie cât mai dispuși în a petrece toată noaptea. Practic fotbalistul susține că o dată ce această gheață ajunge în paharele celor prezenți în club, odată dizolvată, devine drog și îi influențează pe cei care o consumă.

Afirmațiile făcute de Ianis Zicu sunt de o gravitate excepțională deoarece practic fotbalistul susține că există cluburi în România care prin intermediul mașinilor de gheață își droghează practic clienții în scopul de a-i face pe aceștia să consume mai mult și să stea cât mai mult în interiorul respectivelor cluburi.

Mesajul fotbalistului se încheie prin acuzații făcute în direcția politicienilor români și a Guvernului care permit ca licențele pentru cluburi să se dea foarte ușor și fără o atentă analiză.

De asemenea, Ianis Zicu are un mesaj pentru tinerii care se consideră “emo, high sau hipsteri” și le transmite acestora că viața merită trăită și că nu trebuie să-i ignore frumusețea din cauza unor curente care le pot afecta tinerețea.

SURSA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.