Un „HAIDUC” de 27 de ani din Borșa la plimbare cu mașina fără permis de conducere. Vezi ce a pățit el…

Un „HAIDUC” de 27 de ani din Borșa la plimbare cu mașina fără permis de conducere. Vezi ce a pățit el…
Activitățile desfășurate în ultimele 24 de ore de polițiști, pe drumurile publice, au dus la depistarea a două persoane care conduceau autoturisme, chiar dacă nu aveau acest drept.
Astă – noapte, la ora 02.35, polițiștii municipiului Sighetu Marmației au observat un autoturism condus cu viteză pe strada Lucian Blaga. S-a  procedat la urmărirea acestuia, folosindu-se semnalele acustice şi luminoase, iar persoana care conducea a oprit pe strada Mihai Eminescu.
La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 28 de ani, care nu a putut prezenta documentele solicitate de polițiști. În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul are dreptul de a conduce suspendat. De asemenea polițiștii au stabilit că autoturismul condus figurează cu certificatul de înmatriculare suspendat pentru ITP expirat și netranscriere la termen.
La Borșa, polițiștii au oprit aseară pentru control un autoturism condus pe strada Independenței. La volan a fost identificat un tânăr de 27 de ani.  Și în acest caz polițiștii au stabilit faptul că tânărul în cauză avea permisul de conducere reținut.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale și sub coordonarea procurorului se continuă cercetările în vederea dispunerii măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.