Un „HAIDUC” din Moisei la plimbare cu mașina fără permis de conducere și cu numere de înmatriculare false. Vezi ce a pățit el…

Un „HAIDUC” din Moisei la plimbare cu mașina fără permis de conducere și cu numere de înmatriculare false. Vezi ce a pățit el…

În acest week-end, poliţiştii au depistat patru bărbaţi care au condus sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatele testărilor cu aparatul etilotest fiind între 0,43 şi 0,82 mg/l alcool pur în aer expirat.

Totodată, poliţiştii din cadrul Secției 2 Politie Rurală Bogdan Vodă au identificat pe raza localităţii Şieu un tânăr de 25 de ani din Rozavlea, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Azi noapte,la ora 00.20, poliţiştii din cadrul Poliției orașului Vișeu de Sus au depistat în trafic în zona numita „La Răscruci”, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din Moisei. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul nu beneficiază de asigurarea obligatorie, numerele de înmatriculare aplicate pe autoturism sunt false, iar tânărul figurează cu permisul de conducere retinut, ca urmarea săvârşirii unor infracţiuni la regimul rutier.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, de conducere a unui vehicul cu numar fals şi de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.