Un loc I și un loc II pentru Prodance 2000 Baia Mare la concursul național Cupa Arad

 

Sebastian Silaghi - Dalia BarbosDouă medalii și alte trei prezențe în finale au fost rezultatele obținute de perechile de performanță de la clubul Prodance 2000 care au participat – la finele săptămânii trecute – la concursurile naționale dotate cu Cupa Arad și Cupa Sibiu Dance Studio. În acest week end, băimărenii vor concura la WDSF Timișoara.

Peste 260 de perechi au concurat la Cupa Arad, competiție ajunsă în acest an la a șasea ediție. Printre competitori s-au numărat și perechi de la Prodance 2000, băimărenii reușind să obțină două medalii. Astfel, la clasa E, categoria de vârstă 6-11 ani, Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos au cucerit locul 1, în timp ce Darius Frîncău și Teodora Trufan s-au plasat pe a doua treaptă a podiumului la Open, categoria de vârstă 6-11 ani, 8 dansuri. Alte două perechi de la Prodance 2000 au dansat până în finalele categoriilor lor. Este vorba despre Cristian Barkoczi și Ștefana Prună (locul 5 la clasa E, 6-11 ani) și despre Alexandru Rîpă și Riana Andreica (locul 5 la clasa D, 12-13 ani).

Adrian Pop și Anca Dunca, la primul lor concurs împreună, au reușit să ajungă sâmbătă până în semifinala clasei Hobby, categoria 12-13 ani, cucerind locul 8 în Arad. Aceeași pereche, la o zi distanță, a concurat la Cupa Sibiu Dance Studio, concurs național la care au fost înscrise peste 150 de perechi. De data aceasta cei doi sportivi care se antrenează la Prodance 2000 au acces până în finală, obținând locul 6.

În 17 și 18 octombrie, clubul băimărean va fi reprezentat la concursul internațional de dans sportiv Timișoara Open Championship.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.