Un magazin online readuce in casele romanilor covorul din lana

Marea majoritate dintre noi am avut un covor de Cisnadie, sau cel putin am auzit de faimosul brand de covoare din judetul Sibiu care in anii 90 era unul dintre cei mai importanti producatori de profil din Europa cu o piata de desfacere ce ajungea in cele mai indepartate colturi ale lumii in tari precum America, Japonia, China, Rusia, Siria si multe altele.
La inceputul anilor 2000, odata cu privatizarea unei bune parti din industria locala, fabrica din micuta localitate pe nume Cisnadie, isi inchide portile si odata cu ea dispare si industria de profil din tara noastra. Marea majoritate a covoarelor comercializate in Romania, pana de curand isi aveau provenienta din Turcia, China, Republica Moldova Ucraina sau Belarus si erau produse din material sintetic.

Incepand cu anul 2019, magazinul Startdecor a readus in comertul local online covoarele de lana, de aceasta data produse in Polonia, dar de o calitate cel putin comparabila cu cele amintite mai sus de Cisnadie. Va intrebati de ce covoare de lana cand piata este supra saturata de covoare ieftine din Turcia? Covorul de lana potrivit reprezentantilor magazinului Startdecor, are multiple beneficii demne de luat in considerare:

  •  Este o alegere sanatoasa, deoarece nu emana toxinele daunatoare care sunt eliberate din fibrele sintetice.
  •  Este non alergic si nu ajuta la cresterea bacteriilor si a acarienilor, din acest motiv este recomandat chiar si in camerele celor mici.
  •  Lana, este in mod natural un material ignifug si prezinta o raspandire a flacarii mult mai mica fata de materialul sintetic.
  • Petele patrund mai greu in covor, invelisul sau natural tinandu-le la suprafata plusului de unde pot fi indepartate cu usurinta.

Revenind la magazinul online Startdecor, acolo regasiti peste 300 de modele covoare din lana. Unele prezinta modele traditionale altele clasice cu flori, sau moderne in culori puternice, desene geometrice sau uni

Istoria bogata a materialului natural de lana in producerea covoarelor, este o garantie in plus in dreptul acestora ca vor oferi un aer de autenticitate superior si o clasa greu de egalat, incaperii.

Inainte de a trece la cumparaturi, asigurati-va ca ati ales dimensiunea potrivita, printr-o masuratoare exacta a incaperii. Asta va va ajuta in restrangerea optiunilor astfel incat sa va puteti concentra pe ce este mai important si anume alegerea stilului dorit si a culorilor. Ca si regula generala spre exemplu pentru un living, covorul trebuie sa aiba aproximativ dimensiunea zonei de relaxare, pentru a imprejmui spatiul de conversatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.