UN MARE MAGAZIN DIN ROMÂNIA DĂ TOT! REDUCERI DE 90% LA ORICE PRODUS

reduceriUn mare Retailer electroIT din ROMÂNIA, numărul trei pe piaţa de profil,  reia campania „Dăm tot!” în magazinele pe care le mai operează. Reducerile sunt de până la 90%, dar compania nu mai asigură livrarea.

Domo SRL, compania care operează magazinele Domo rămase şi site-ul domo.ro organizează în perioada 13-31 decembrie o a doua campanie „Dăm tot!”, prin care oferă reduceri promoţionale de până la 90% la mare parte din  produsele aflate în magazine. Prima astfel de campania a demarat pe 13 noiembrie, a durat până pe 30 noiembrie şi a vizat o parte din marfa aflată în unităţile companiei.  Mare parte dintre magazine au rămas atunci fără marfă după demararea acestei prime campanii promoţionale.

Potrivit regulamentului  campaniei din noiembrie, lista produselor participante la campanie a fost afişată în fiecare magazin DOMO. Lista produselor va fi actualizată la ora începerii programului, pentru fiecare zi de desfăşurare a campaniei. Lista produselelor participante in campanie poate fi diferita de la un magazin la altul.

Domo SRL  a anunţat recent că va păstra brandul Domo şi business-ul online. Cu excepţia cîtorva unităţi, magazinele fizice se vor închide. „Domo SRL se află în plin proces de restructurare a activității, ceea ce implică, în primul rând, schimbarea profundă a strategiei de business. În decursul acestui proces, managementul companiei a luat decizii dificile, care au fost determinate și de condițiile de piață nefavorabile, și de controalele nejustificate și constante ale instituțiilor de stat.

Probabil, una din cele mai dificile decizii care s-a impus în acest moment a fost aceea de a reduce numărul de magazine Domo, concentrându-ne pe păstrarea câtorva magazine și pe operațiunile online. După preluarea poziției de management de la fostul Director General, obiectivul și dorința mea principală sunt menținerea brandului Domo și asigurarea distribuției online”, a declarat într-un comunicat Directorului General al companiei, Thomas Klein.

sursa:economia.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.