Un nou focar de infecție cu COVID-19 la o primărie din MARAMUREȘ. Vezi câți angajați s-au infectat

Un nou focar de infecție cu COVID-19 la o primărie din MARAMUREȘ. Vezi câți angajați s-au infectat

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să comunice confirmarea a șase angajați infectați cu SARS-CoV-2 din cadrul Primăriei Recea. Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar la sediul autorității administrației publice locale. De asemenea, au fost depistați pozitivi patru angajați de la Direcția Județeană de Statistică Maramureș.

Și la această instituție Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar. În ambele situații s-a procedat la efectuarea dezinfecției. Se efectuează ancheta epidemiologică și au fost dispuse măsurile specifice de protecție a personalului angajat.

Contacții direcți au fost carantinați pentru o perioadă de 14 zile la domiciliu sau în locația declarată. Reiterăm, solicitarea către cetățeni de a respecta măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Maramureș pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.