Un nou operator de telefonie mobilă va veni în România

lycamobileLycamobile, operator de reţele virtuale mobile (MVNO), şi-a lansat operaţiunile pe piața din România. Țara noastră a devenit astfel a 18-a din reţeaua internaţională a companiei, care vrea să îşi mărească baza de utilizatori cu 25% la nivel global, în următoarele 12 luni.

Românii vor avea posibilitatea să efectueze apeluri internaţionale cu un eurocent pe minut, prin intermediul cartelelor SIM preplătite ale Lycamobile.

Circa 6-8 milioane de români trăiesc în afara ţării, între care 3,4 milioane în celelalte 17 ţări din reţeaua Lycamobile, se arată într-un comunicat al companiei, care citează date ale Guvernului României.

În ţara noastră există 12,9 milioane de utilizatori de cartele preplătite, comparativ cu 9,4 milioane de utilizatori de servicii prin abonamente.

„Cu o cerere atât de ridicată pentru servicii preplătite, România a fost pasul natural pentru extinderea noastră internaţională. Lansarea pe această piaţă ne consolidează oferta în Europa şi ne permite să ajutăm milioane de oameni să beneficieze de apeluri internaţionale ieftine. Este prima noastră piaţă nouă în 2015, dar avem o serie de anunţuri pentru acest an, intenţionând să ne extindem baza de utilizatori cu 25%”, a declarat preşedintele Lycamobile, Subaskaran Allirajah, citat de zf.ro.

Lycamobile oferă servicii de date şi voce pentru 12 milioane de clienţi din 18 ţări.

Fondată în 2006, Lycamobile a avut în 2014 o cifră de afaceri de 1,5 miliarde de euro.

Lycamobile este prezentă în Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Franţa, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Spania, Suedia, Elveţia, Marea Britanie şi SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.