Un nou val de aer polar ajunge în România. Vom avea ninsori puternice şi temperaturi de -15 grade Celsius

Prognoza meteo pentru săptămâna 11-18 februarie. Iarna se întoarce în forță. Un nou val de aer polar va pătrunde în România. În următoarele zile, meteorologii anunță ninsori și temperaturi scăzute, ce vor atinge valori de -15 grade Celsius. Şi în Bucureşti, vremea se schimbă radical. După zilele însorite se anunţă ploi, apoi ninsori.

O ofertă de nerefuzat. Paşte exotic in Sri Lanka – Plecare: 25 aprilie – 7 nopti / 9 zile

Prognoza meteo, săptămâna 11-18 februarie. Conform ANM, în depresiuni, în noaptea de miercuri spre joi, temperaturile vor atinge chiar şi o minimă de -15 grade Celsius. În restul teritoriului, valorile termice se vor situa peste cele specifice acestui interval.

Marți, vremea va fi în general închisă, iar valorile termice vor fi în scădere spre mediile caracteristice perioadei. În regiunile vestice, nordice și centrale, precum și la munte, vor predomina ninsorile, iar în est și sud-est se vor semnala mai ales ploi ziua și precipitații mixte noaptea.

În toate regiunile țării, se vor înregistra intensificări ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 8 grade, iar cele minime se vor situa între -9 și 1 grad.

Vremea va continua să se răcească miercuri. Cerul va avea înnorări temporare și va ninge slab, local la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului, ziua mai ales în sud, iar noaptea îndeosebi în vest și nord-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -15 și 0 grade.

În intervalul 14 – 16 februarie valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Trecător vor mai fi precipitații, în general slabe cantitativ, predominant ninsori.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.