Un nou val de infectări cu SARS–CoV–2 în Maramureș. Crește și numărul persoanelor decedate din cauza coronavirusului în județ

Un nou val de infectări cu SARS–CoV–2 în Maramureș. Crește și numărul persoanelor decedate din cauza coronavirusului în județ

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției deține următoarele informații centralizate cu privire la situația epidemiologică:

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

🔹11717 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
🔹113 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
🔹2607 pacienți vindecați;
🔹205 pacienți internați în spital;
🔹13 pacienți internați la ATI, din care doi pacienți intubați
🔹1873 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
🔹1994 persoane carantinate;
🔹49.590 teste efectuate până în prezent;
🔹1021 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
🔳441 persoane decedate de la începutul pandemiei;
♦️Menționăm că toate aceste date sunt în dinamică și că pot suferi modificări
Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 68 de misiuni. Cele 87 de efective angrenate în misiuni au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către persoane a măsurii de carantinare/izolare la domiciliu sau în locația declarată, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, la respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

La TELVERDE 0800 800 165 s-a primit o sesizare referitoare la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care este în verificare la instituțiile abilitate. Au fost utilizate 21 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor. În perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate contravențional trei persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală. Au fost verificați cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioadă stării de alertă peste 40 de agenți economici. S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 1000 lei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, să păstreze distanța fizică de protecție sanitară, măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru prevenirea, limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

Deces, nr. 439 Maramures, persoana feminina, categoria de varsta 60-69 de ani, a prezentat comorbiditati.

Deces nr. 440 Maramures, persoana masculina, categoria de varsta peste 80 de ani, a prezentat comorbiditati.

Deces nr. 441 Maramures, persoana masculina, categoria de varsta 70-79 de ani, a prezentat comorbiditati.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.