Un nou val de infectări cu SARS–CoV–2 în Maramureș. Crește și numărul persoanelor decedate din cauza coronavirusului în județ

Un nou val de infectări cu SARS–CoV–2 în Maramureș. Crește și numărul persoanelor decedate din cauza coronavirusului în județ

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției are centralizate următoarele date cu privire la situația epidemiologică:

Oferta de Crăciun 2020 la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló🔹9404 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
🔹73 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
🔹2294 pacienți vindecați;
🔹210 pacienți internați în spital;
🔹13 pacienți internați la ATI, din care doi pacienți intubați;
🔹1623 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
🔹1745 persoane carantinate;
🔹42.007 teste efectuate până în prezent;
🔹758 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
🔳335 persoane decedate de la începutul pandemiei;
♦️Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări.

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 69 de misiuni. Cele 88 de efective au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate. În executarea misiunilor au fost utilizate 29 mijloace de mobilitate.

La TELVERDE 0800 800 165 s-au primit trei sesizări cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare de către instituțiile abilitate. Pe perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate 14 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală,. S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 40 de agenți economici. Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7000 lei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

Deces nr. 345 Maramures, persoana masculina, categoria de varsta peste 80 de ani, a prezentat comorbiditati.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.