Un oracol prevestește sfârșitul lumii: RĂZBOIUL DINTRE RUSIA ȘI TURCIA VA DUCE LA ARMAGEDDON

un-oracol-prevesteste-sfarsitul-lumii_515329Un război apocaliptic între cele două țări va duce la sfârșitul lumii. Aceasta a fost prezisă în urmă cu peste 200 de ani

Două dintre cele mai respectate personalități ale istoriei evreiești au prezis că un război între Turcia și Rusia ar provoca Armageddonul, ceea ce alimentează temerile că suntem în preajma unei anihilări totale a civilizației umane.

Un oracol numit Elijah ben Shlomo Zalman i-a avertizat pe evrei să se pregătească pentru sfârșitul lumii, atunci când Rusia va cuceri Crimeea, cu puțin timp înainte să moară, în anul 1797. Strania profeție, recent descoperită, a fost deja îndeplinită în momentul în care Vladimir Putin a anexat regiunea din Ucraina – în ciuda dezaprobării internaționale, în anul 2014. Misticul, care a fost cunoscut și sub numele de Vilna Gaon, ”Geniul Sfânt de la Vilnius”, a prezis căRusia va purta un război împotriva Turciei, un scenariu posibil, după doborârea avionului rus de către Ankara.

Un alt oracol din aceeași perioadă, Yisroel Israel ben Eliezer, a prezis că Rusia se va alia cu musulmanii înaintea bătăliei finale.Moscova s-a aliat cu liderul musulman șiit Bashar al-Assad, cu regimul islamic din Iranși cu gruparea Hezbollah, în războiul civil din Siria.

Conflictul din Siria a implicat din ce în ce mai multe state, precum Rusia, Statele Unite, Arabia Saudită, Franța și acum, posibil, Marea Britanie. Rusia a amenința că va riposta oricând împotriva rivalului său istoric Turcia, după ce Ankara a doborât un avion rusesc la granița cu Siria.

Profeția lui Vilna Gaon a fost un secret bine păstrat până când strănepotul său, rabinul Moshe Shternbuch, a făcut-o publică pentru prima dată, anul trecut. Înțeleptul, care a crescut la Vilnius, capitala Lituaniei, înainte de a ”rătăci” prin Europa și de a-și răspândi mesajul. În profeția lui Vilna Gaon se spune că ”atunci când evreii vor auzi că rușii vor captura orașul Crimeea, atunci ei trebuie să știe că vremurile lui Mesia au venit și că pașii săi se vor auzi. Iar atunci când vor auzi că rușii vor ajunge la orașulConstantinopol, vor trebui să-și pună hainele de sabat și să nu le mai scoată, deoarece Mesia ar putea veni în orice moment”. Se știe că vechiul Constantinopol este în prezent Istanbul, cel mai mare și mai important oraș din Turcia.

sursa:ro.blastingnews.com

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.