Un personal instruit determină o companie funcțională – ține pericolele la distanță prin serviciile Outstand Safety Solutions

Multe dintre accidentele de muncă au loc ca urmare a lipsei de pregătire sau de atenție a personalului din jur. Pentru mediile de lucru cu grad ridicat de risc, este important ca fiecare angajat să cunoască ce și cum trebuie să facă în cazul în care unul dintre colegii săi se află într-o situație critică. Totuși, instruirea angajaților intră sub responsabilitatea angajatorului, iar pentru a facilita întregul proces, Outstand propune cursuri de acordare a primului ajutor in caz de urgenta pentru orice domeniu de activitate!

Ce presupun cursurile de prim ajutor oferite de Outstand?

Un curs specializat de prim ajutor înseamnă mai mult decât eliberarea unei diplome la finalizarea sa. La Outstand beneficiezi de o abordare integralistă, unde teoria se împletește cu practica. Se învață pe baza situațiilor de urgență ce ar putea fi întâmpinate în cadrul companiei tale și se dezvoltă planuri de intervenție adaptate. Fiecare angajat instruit va avea acces la un suport de curs detaliat care include toate practicile și manevrele esențiale pentru a salva viața unui coleg aflat în pericol, precum și demonstrații detaliate cu privire la fiecare informație prezentată.

Cursurile sunt susținute de medici specialiști care vor oferi suport și instructaj tuturor cursanților în așa fel încât, la final, aceștia să fie pregătiți să facă față oricărei provocări. Efectuarea manevrei Heimlich, acordarea de prim ajutor în caz de infarct, tratarea arsurilor sau a altor răni de serviciu, stabilizarea pacientului sau resuscitarea sunt doar câteva dintre chestiunile predate în cadrul unui curs de prim ajutor oferit de Outstand.

Sunt cursurile de prim ajutor obligatorii sau nu?

Pregătirea conformă a personalului poate face diferența dintre viață și moarte în cazul unor situații urgente, de aceea este necesar ca într-un colectiv relativ mare să existe cel puțin o persoană acreditată spre a acorda primul ajutor la nevoie. Efectuarea manevrelor potrivite poate stabiliza starea celui afectat până la sosirea autorităților, lucru care reduce semnificativ riscurile la locul de muncă. Drept urmare, este esențial ca cel puțin o persoană din cadrul colectivului să fie instruită pentru a acorda primul ajutor, cu precădere în cadrul companiilor care desfășoară activități cotate drept periculoase.

Cum se desfășoară o sesiune de instruire?

Outstand a dezvoltat noi mecanisme de instruire a personalului, această activitate putând fi realizată acum și online, oricând cursantul este dispus să parcurgă întreg cursul. Odată cu înregistrarea în aplicație va primi acces la toată informația, scrisă și teoretică, pe care o va asimila în propriul ritm. În final, cunoștințele îi vor fi testate printr-un examen de verificare în urma căruia, în funcție de rezultatele obținute, va primi  o diplomă de atestare a cunoștințelor acumulate valabilă un an de la eliberare.

Prin ce se diferențiază cursurile de prim ajutor oferite de Outstand de altele similare?

Outstand Safety Solutions este o firmă de protecția muncii care investește constant în dezvoltare și inovare pentru a oferi clienților săi servicii de calitate superioară. Acest lucru se poate observa în profesionalismul demonstrat în redactarea cursurilor, în felul în care este consolidată aplicația, rigurozitatea testărilor, dar și beneficiile de ordin financiar propuse. În consecință, te poți bucura de prețuri preferențiale care se negociază la semnarea contractului, în cazul unor grupuri organizate. Un singur curs desfășurat anual este suficient pentru ca în final angajatul să cunoască tot ce presupune acordarea primului ajutor la locul de muncă, cum se realizează corect și ce trebuie să facă până la sosirea ambulanței pentru a elimina pericolul.

Investește în siguranța angajaților tăi și optează pentru cursurile specializate de prim ajutor dezvoltate de Outstand Safety Solutions!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.