Un şofer drogat s-a sinucis după ce a provocat intenţionat un accident grav. Şapte persoane au fost rănite. 

Un şofer drogat s-a sinucis după ce a provocat intenţionat un accident grav. Şapte persoane au fost rănite.

Dragoş Bîrligea, şoferul care, sub influenţa drogurilor, a provocat anul trecut un accident pe Bulevardul Dacia din Capitală în urma căruia au fost rănite mai multe persoane, s-ar fi sinucis  în propria locuinţă, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Super ofertaULTRA LAST MINUTE TUNISIA!!!

Surse judiciare au precizat, pentru  MEDIAFAX, că Dragoş Bîrligea, şoferul care a provocat anul trecut un accident în urma căruia au fost rănite mai multe persoane, s-ar fi sinucis vineri, fiind găsit în baia din locuinţa sa, cu venele tăiate. Potrivit aceloraşi surse, poliţiştii din cadrul Serviciului Omoruri s-au deplasat la faţa locului, urmând să fie deschis un dosar penal de moarte suspectă.

Dragoş Bîrligea a provocat, în 2018, un accident pe Bulevardul Dacia din Capitală, în timp ce se afla în maşină cu soţia sa. La acel moment, femeia a recunoscut că a consumat cocaină, împreună cu soţul ei, înainte de a se urca în maşină, iar cearta a început de la un ruj despre care bărbatul a crezut că este un aparat de filaj. Aceasta a spus că bărbatul a ameninţat că o omoară, de aceea ar fi provocat accidentul. După accident, femeia a cerut ordin de protecţie, susţinând că se teme de soţul ei. Acesta a primit o pedeapsă de închisoare cu suspendare.

Şapte persoane au fost implicate în acel accident, cinci dintre ele fiind transportate la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.