Un şofer rupt de beat a căzut lat în faţa poliţiştilor care încercau să-l testeze cu etilotestul

Un bărbat , care era într-o stare avansată de ebrietate, a intrat cu maşina într-un şanţ, la Udeşti. Acesta era atât de beat încât a căzut în faţa poliţiştilor ce încercau să-l convingă să sufle în aparatul etilotest.

In seara zilei de sâmbătă, 25 noiembrie 2017, pe la ora 20.16, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr.2 Ipoteşti au fost anunţaţi prin 112 despre faptul că în satul Ruşii Mănăstioara o maşină a intrat în şanţul de la marginea drumului, iar şoferul vehiculului se află sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit Adevarul.

Agenţii deplasaţi la faţa locului, au găsit un autoturism marca Volkswagen Golf căzut în şanţ. Şoferul acestuia a fost identificat în persoana lui Ioan Drăgoi, de 34 de ani, din comuna Bosanci. Bărbatul, care mirosea puternic a alcool şi abia se ţinea pe picioare, le-a spus oamenilor legii că a fost în satul Plăvălari şi se îndrepta spre locuinţa sa din satul Bosanci, însă la ieşirea din satul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în şanţ.

Bărbatul abia se ţinea pe picioare, fiind luat la întrebări de oamenii din zonă, care l-au şi filmat când pur şi simplu cade din picioare în faţa poliţiştilor. El a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice, însă a refuzat să sufle în aparatul etilotest.

Ioan Drăgoi a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, unde nu a fost de acord cu recoltarea de probe biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „refuz sau sustragere de la prelevare de mostre biologice”.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.